ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΧΑΡΤΟΥ

Η IRIS εισάγει, αποθηκεύει και διαχειρίζεται χαρτί για τις εκτυπώσεις της, και είναι ο μεγαλύτερος εισαγωγέας χάρτου στην Ελλάδα, και κατά συνέπεια έχει τη μοναδική δυνατότητα να παρέχει στους πελάτες της ευρεία ποικιλία επιλογών. Το γεγονός αυτό δίνει στην εταιρεία το πλεονέκτημα αποτελεσματικών και ολοκληρωμένων λύσεων σε κάθε περίπτωση. 

Με σκοπό την ποικιλία, την οικονομία και την άριστη δυνατότητα επιλογής, η IRIS προσφέρει στους πελάτες της πολλούς και διαφορετικούς τύπους χάρτου, ώστε να μπορούν να επιλέξουν αυτόν που ικανοποιεί απόλυτα τις απαιτήσεις τους. Η IRIS εισάγει χαρτί υψηλής ποιότητας από τα μεγαλύτερα εργοστάσια στην Ευρώπη, τον Καναδά και τη Ρωσία. 

Διαθέτει σύγχρονο πληροφοριακό σύστημα ανάγνωσης γραμμωτού κώδικα (bar code scanner) για ρολά όλων των ειδών/προελεύσεων χάρτου, που εγκαταστάθηκε και λειτουργεί από το 2009. 

 Το σύστημα αυτό (PSS), αναγνωρίζει κάθε ρόλο χάρτου που παραλαμβάνει, το αποθηκεύει στη μνήμη του και μετά το "παρακολουθεί" σε όλες τις κινήσεις του (μεταφορές, αλλαγές θέσης κλπ.) χωροταξικά μέχρι την εκτύπωσή του. 

Επιπλέον, διαθέτει στις αποθήκες της υψηλά αποθέματα από όλα τα είδη των ζητούμενων χαρτιών και μπορεί να καλύπτει συνεχώς τις εκάστοτε ανάγκες των πελατών της.